FJERNSUPPORT

Få optimal driftssikkerhed og resultater på bundlinjen med vores løsninger

Vil du gerne have, at din virksomhed fremstår som et sted, hvor der er fuld fokus på kommunikationen med kunderne, og hvor det er tydeligt, at du er helt fremme i skoene i forhold til den nyeste teknologi?

Så vælg vores banebrydende kommunikationsløsning og se, hvordan jeres kundekommunikation bliver meget enklere – både for jer og for jeres kunder.

Teknologien gør det muligt for dig at lægge en hel kommunikationsplatform direkte ind i din browser. Du slipper altså for at bruge tid på at installere programmer, som gør det muligt for dig at kommunikere med dine kunder – for det hele foregår direkte i jeres webportal.

Det gør ikke bare din interne kommunikation nemmere – det bliver også lettere for dig at afholde online kundemøder, fordi det eneste, du skal, er at sende et link til din kunde, og derefter oprettes der forbindelse.

Ud over det er du og dine medarbejdere altid forbundet, fordi løsningen kan implementeres på alle enheder – lige fra computere til smartphones.

Læs mere om de løsninger, vi tilbyder dig på siden. Du er også velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål ved at ringe på telefon 70 273 274 eller ved at udfylde vores kontaktformular.
 Kontakt os
Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00 på telefon 70 273 274

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
TDH-Net | Gungevej 13 | 2650 Hvidovre | CVR nummer 29152349 | Telefon 70 273 274