FJERNSUPPORT

Cases

Postnummerstyring til vagtordningen i et større energifirma

Når telefonerne lukkes sidst på dagen, går vagtsystemet straks i gang. Når en kunde ringer ind til vagttelefonen uden for normal telefontid, vil vedkommende blive bedt om at indtaste sit postnummer, og derefter bliver opkaldet stillet videre til den medarbejder, der er på vagt den pågældende dag.
Til denne løsning har vi hentet en vagt-fil og lagt den ned i SQL-databasen, og hele løsningen kører automatisk.
 


Fejlmelding af parkeringsstandere

Hvis en kunde oplever fejl på en parkeringsstander, bliver der sendt en mail til support, efter kunden har ringet ind og indtastet den parkeringsstander, det drejer sig om.
 


Overvågning af servere på verdensplan for et større dansk skibsrederi

Når en server går ned, ringer systemet til vagthavende medarbejder med informationer om hvilken server, der melder fejl og oplæsning af hvilken fejl, det drejer sig om.
Til løsningen har vi brugt Text to Speech fra Nuance.
Hvis vagthavende medarbejder ikke tager telefonen, går opkaldet videre til næste medarbejder, så der altid er sikkerhed for, at fejlen bliver håndteret. Samtidig bliver der sendt en SMS til alle mobiltelefoner.
 


Specialløsning til en kommune i Nordsjælland

TDH Net har hjulpet en nordsjællandsk kommune med at renovere et springvand, så lyset skifter farve, når man ringer op til et nummer for at høre en historie.
Når besøgende ringer til et 80-nummer, får de en liste på 5 historier, de kan vælge at høre. Lige så snart, de vælger en historie, tænder farvehjulet, og farven skifter for eksempel fra hvid til grøn i lysene ved brostenene og i selve springvandet.
Farvehjulet kører lige så længe, der er opkald til telefoncentralen, og slukker, når der ikke længere er nogle linjer i brug, så løsningen bliver så energivenlig som muligt.
 
 

Hotelløsning

Et hotel ønskede, at deres telefonsystem skulle integreres med deres hotelsystem, og at de opgaver, der blev rapporteret via telefonsystemet skulle gå direkte til det administrative telefonsystem.
Opgaver som for eksempel klargøring af værelser, automatisk telefonvækning og debitering af telefonopkald bliver derfor nu sendt direkte til administrationen ved hjælp af Voxtrons VCC og en udvikling af applikationer i C#.
 
 

Outbound-løsning til en større skandinavisk bank

En større bank i Skandinavien ønskede en løsning, som lavede udgående opkald. Vi udviklede et system, så Call Centeret nu kan se, hvor mange agenter, der er ledige, når en dataliste er klar til udringning. Så længe der er ledige agenter, ringer systemet ind.
Opkaldet går direkte i agentens headset og afgiver en kort tone, der indikerer, at et opkald er på vej, og vedkommende behøver derfor ikke løfte røret.
Løsningen betød, at 6 agenter nu kan ringe til mellem 3- og 400 kunder på under 3 timer. Med vores automatiserede løsning kan banken nu ringe til næsten 25 procent flere kunder på samme tid.

 

Kontakt os og hør, hvordan du også får effektiviseret din hverdag med vores fleksible løsninger

Innovaphone og Voxtron er begge særdeles fleksible platforme, og derfor har vi specialudvalgt dem til de løsninger, vi laver. De to platforme åbner op for en lang række muligheder – og så er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser.
 Kontakt os
Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00 på telefon 70 273 274

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
TDH-Net | Gungevej 13 | 2650 Hvidovre | CVR nummer 29152349 | Telefon 70 273 274